Tidur trimester 3

Hai mommy semua... Posisi tidur mana yg mommy semua selesa? Tambah² bila dh masuk trimester 3. Boleh ke tidur sambil duduk? (sandar badan pada 2@3 biji bantal). Kalau nak tidur mengiring kadang² rasa tak cukup nafas. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

5 Các câu trả lời

saya pun skg tidur tak selesa sebab perut semakin berat n membesar. skg banyak tidur kt sofa, letak bantal 2-3 biji kat belakang, lepastu sandar. ini je yg paling selesa bagi sye. kalau sye baring kat katil mmg rse dada sempit n susah nk bernafas tambah lagi sye ada asma. tidur kt sofa je paling selesa. tp sedih tak dapat tidur sebelah shuben. huhuhu... terpaksa, kalau tak nanti sye letih nak pergi kerja sbb x cukup tidur.

pengalaman trimester ketiga mmg sukar tido,siap2 beli kerusi malas tido atas tu je.. kalau baring bawah bantal msti 3@4biji,kepala dua celah kangkang 1 peluk 1 baru selesa sikit tido

2y trước

iye saya, sbb kalau kepala sama datar dgn bdn Saya jadi lemas mcm x cukup nafas.

mengiring more than better,tapi ikut ats mommy selesa mcm mne.aslkan jgn meniarap😁.posisi mcm awk tnya tu pun boleh je,janji awk dan baby rasa selesa

sy selesa mengiring sblh kanan. kalau sblh kiri bby dok tendang2

ikut mana selesa jnji krg kn melentang atau jgn meniarap.