36 weeks , 3 trimester

Dh masuk 36 minggu ni kuat sangat tidur. Normal ke tu 😂 trimester 3 ni buat kta nk tidur jeee.

7 Các câu trả lời

saya harini 36w1d memang keje nak tidur je 🤣 sebelum ni 34w centu susah nak tidur senang terjaga tapi sekarang time sleep saya dah okay cuma bangun2 ha sakit badan ya amat lah kan

Kita sama sis.. Mlm susah tidor.. Trpaksa pagi smpai ke tgah hr tidor.. Org2 tk boleh byk2 tidor.. Masalah ny mlm cm dpt tidor 3 jam je..

takpa sis, nak dkt due da tuh, tidur la puas2x, kot baby keluar 37w , takda da nak tidur mcm ni.

sy dari pregnant sampai lh skg dh 35weks 5 day ..susah nak tido siang tau MLM😔

sy 36mggu da skrg . mlm2 susa tdo. tdo pun lewat . jam2 pagi

ingtkn sy je kuat tido siang.. mlm ssh tido..🤭🤭

sama lah kita, letih betul