Perkongsian

Hi Mummy's.. Nk tnya ni semlm pergi check up Dr ckp berat naik 3kg, tp tk normal sbb darah kurang. Sa ni jenis yg tkda alahan dr awal kehamilan. Skejap2 jerr baby lapar. ? Dr ckp kena krgkn makan. Air milo mmg tk bgus ke minum msa pregnant ni?? Klau nk check jantina baby nk tggu brpa bln? ? #25weeks

2 Các câu trả lời

Jantina baby 20weeks dah boleh nampak dah. Sbb dah complete time tu.

5y trước

😊Dr scan tp baby malu2 pula hehe. Tk nk dia kta tahu jantina dia.