Minyak Telon (Minyak Yuyee)

Hi mummy nak tanya mummy pakai minyak telon / tummy oil yang mana ya? Sekarang saya pakai minyak yuyee, tapi lepas mandi bila sapu kat perut baby mesti dia start nangis. Sebab panas ke minyak yuyee tu ya? Saya ingat nk beli tummy oil mama’s choice. Tapi tengah survey lagi ni

33 Các câu trả lời

Saya pakai baby oil tropical herbs amway punya..yuyee tu rasanya tak boleh pakai untuk baby bawah 2 tahun sebab ada camphor..camphor ni kalau kerap pakai ke baby boleh sebab kan sawan

1y trước

takde camphor.