Minyak Telon (Minyak Yuyee)

Hi mummy nak tanya mummy pakai minyak telon / tummy oil yang mana ya? Sekarang saya pakai minyak yuyee, tapi lepas mandi bila sapu kat perut baby mesti dia start nangis. Sebab panas ke minyak yuyee tu ya? Saya ingat nk beli tummy oil mama’s choice. Tapi tengah survey lagi ni

33 Các câu trả lời

Panas lah tu kot.. klo lps sapu baby nangis, sis tukar minyak telon..

Saya tak pakaikan baby minyak/ balm. Minyak yu yee tu ye memang panas.

1y trước

Ya awak. Mungkin baby tak selesa tu. Saya takde suggestion minyak/balm yang sesuai sebab anak saya tak pakai. Maaf ye.

Aiyooo. Tak silap Mna boleh guna utk baby bwh 2 tahun. Panas tu

saya pakai kan baby minyak mestika yg untuk baby punya x panas

Pakai banyak mane? Lain baby lain serasi kot.

Saya guna TYT Minyak Daun Ubat. Tak panas.

saya pun pakai minyak telon bebiku tu..

minyk telon bebyku..yuyie pns xsesuai utk bby

1y trước

Patutla sy pakai dia mesti merengek 😅

sy dlu ank guna minyak telon bebiku

ank sy pkai bebiku. yg tu ok.