lendir cokelat pink pada pampers anak perempuan 3 tahun

mummy, nak tanya lendir macam ni normal ke? saya nak ajar anak kencing kt toilet, bukak pampers tetiba ada kesan macam lendir cokelat pink. pastu bila dia kencing ada pulak skali lendir kaler putih, mcm lendir keputihan wanita dewasa tu. cek buntut, cek pepet xda kesan apa-apa, merah pon tak ada. Risau pulak 😓

lendir cokelat pink pada pampers anak perempuan 3 tahun
9 Các câu trả lời

Dh bawak pergi hospital ke belom???? lendir mcm tu utk budak 3 tahun macam pelik jeee …. Nanti update sis secepat mungkin …. Semoga dipermudahkan segala urusan

2mo trước

dh bwk jumpa doc, doc pon x sure sbb apa. sbb buntut & petpet semua ok. perut ok, berat ok. x demam x sakit. jadi doc sruh sye monitor dlu 😅

better sis tye doc knp jd camtu..hormon or takut jgk jangkitan kuman ke apa.sy xde pengalaman camtu ank girl 4 org

Sy staff nurse nk tlg jwab, sgt2 tidak normal ye mommy, tlong bawa prgi klinik n bgitau Dr dgn jelas..

2mo trước

sye dh bwk jumpa doc, lepas doc cek semua. doc pon x sure kenapa. doc sruh sye pantau je dlu 😅

ank perempuan sy umo 9thun tp belum prnh terjadi.. lebih baik jmpe dkter untuk diperikse

pelik , tp baik sis elok bawa gik hsptl pakar tok tanya

bawa p hspital.. anak sy 5 thn, blm prnh nmpk mcm ni..

Awak dah pergi klinik ke? Doktor kata apa?

2mo trước

Doc sruh pantau je dlu, sbb bla cek semua ok. fizikal ok, x demam x sakit

UTI?