susu formula - Lactogen 1

Hi mummy, nak tanya experience kalau ada mummy semua pernah try susu lactogen 1 untuk baby. Baby saya baru nak masuk 2 month & selalu 3-4 days baru poopoo. Kalau ada other option fm, let me know. Tq mummy. ?

1 Trả lời

prnh try kt ank ke dua tpi xsesuai . sy bg sustegen plak bru sesuai . sis kne try dlu . dlm 1bln ke tgok najis ank ok ke . ad mnth ke x . sembelit ke x . bby elergik ke xmksd naik ruam tibe2 lps minum susu tu . bru tuka . klau xd msala bg je la .

5y trước

bby poo poo tu najis dy mcm mne sis ? keras ke x . dy ad kentot2 x . kencing bnyk x ?