Makan baby

Hi mummy nak tanya baby 6month makan genap 6bulan ikut tarikh lahir ke atau ikut bulan dia .

2 Các câu trả lời

kalau sy, baby makan ngam 6 bulan. excited bagi baby makan.tp jgn expect baby makan banyak ya,hari 1st baby makan 4-5 sudu. tu pun baby sy banyai drama,nak tersedak la,batuk² la. biasa la,baru nak merasa benda baru

Genap 6 bulan ikut tarikh lahir baby. Boleh follow happy baby food malaysia kat fb kat situ banyak ajr pemakanan bayi