Baby prem 36week 6hari

Hii mommy semua, saya nk tanya. Baby saya dh masuk 6bulan harini tp dia baby prem 36week 6hari. Saya nk tanya perlu bg makanan ikut tarikh edd atau ikut tarikh dia lahir ? Saya ada bertanya nurse, dia cakap baby saya kena start makan 7bulan. Jadinya saya confius nk bagi makan start 6bulan atau 7bulan.

4 Các câu trả lời

Baby sy prem 36 Minggu 5 hari . Nurse sruh mkn jer mcm baby2 lain.. pelik nurse awk 😅

ank sy lahir 36 minggu 2 ari..misi dah Suh bg mkn masa masuk 6 bulan.mmg x tunggu 7 bulan

5mo trước

okay, baiklah. saya cuma confius bila nurse ckp start makan 7bulan. apa apa pun terima kasih ya

Samala, saya bsalik 36w6d tapi anak 5bulan 20hari saya dh offer makan sikit2🙈

prem awal sehari je sis .. knp kne tggu 7bulan? nurse xde bgtahu ke sbb nya?

5mo trước

okayy, lega hati saya lepas baca komen ni. terima kasih ye