susu formula

hi mummy’s. nak mnta review sikit sesiapa yang guna susu formula FRISOLAC COMFORT utk baby kecil. okay tak susu ne? planning nak tukar susu sebab baby sya kuat kentut. kalau nak kentut tu dia nangis dulu baru lepas kentut tu. then kuat muntah susu tu. berak pun sekali jer sehari. baby sya baru sebulan 4 hari. anyone I need help please ?

2 Các câu trả lời

Baby saya sama macam baby sis. Kuat kentut tapi selalu teran dulu baru kentut.berak pon sehari @ 2 hari sekali ja. Dah refer doc dia cakap ok je tu sebab perut baby still lembut

5y trước

oh ya kah sis? susah hati sya tgk baby teran smpi merah nak kentut ja. oh kalau normal sya tak perlu tukar susu la kan ? sis pakai susu apa ya?

Saya Pakai S26 tu jew yang sesuai dengan anak.. Munkin sis blh mintak sample die dulu and try..