Milk Booster

Hi mummy mummy semua💕 nak tanya dkt sini ada yang pernah ambik any milk booster? Boleh suggest any? Also kalau ada yang pernah try brand Mama’s Choice boleh bagithu how’s your experience and all? Thank you❤️

1 Trả lời

Makan sup lobak putih, minum air horlicks, sup sawi hijau, air longan, susu kurma, roti jangung jer sis.. Tak payah ambik produk² ni.. Silap² susu lagi drop.. Insha allah melimpah² susu.. Sy amalkan jer real food cuma kena try and error mana yang paling sesuai..

2y trước

Try sis.. Sy pun amalkan sup lobak putih, sawi hijau dengan air horlicks.. Alhamdulillah susu memang meriah and pekat.. Tak perlu topap fm.. Yang penting jaga demand n supply.. Emosi pun kena jaga.. Tak boleh stress² atau overthinking.. Sebab susu badan berkait dengan emosi ibu.. Lagi ibu happy lagi banyak susu terhasil..