Milk booster supplement

Hi mummy. Nak tanya pendapat psl MB. Susu sy tak banyak and cair, dah cuba pelbagai makanan (kurma, chia seed, etc.) tapi masih sama. Ada tak mummy yg consume MB utk tambah susu? Any brand recommendation tak? Ada kesan sampingan ke and any advise/experience pasal MB?

2 Các câu trả lời

Boleh try kopi or milo panas.. Roti krim jagung...yg penting bykkan mnum air masak..mindset pun kene jage

Try mkn mknan yg bersup contoh sup aym ke atau sup sayur..sup betik muda blh tambahkan susu atau pon lobak putih