Breastfeeding

Hi mommies , boleh share tips untuk meriahkan susu badan ? Or any brand milk booster yang recommended ? Thank you in advance mommies 🙏🏻#firstmom #advice #SeriusTanya #bantusharing

7 Các câu trả lời

sy ambil milk boaster dari youbaby sis, sedap rasa dia .. alhamdulillah meriah susu badan sehari ambil 2sachet, anak sy df jdi sy xthu bertambah x susu badan, sy cuba2 pump dua belah dpt 9oz+- .. boleh try dulu beli yg sikit, byk pakej dia .. try tgk kt tt

1mo trước

Betul , kita ikhtiar . Selebihnya berserah kat Dia . Yang penting usaha kita untuk meriahkan susu badan . Ya ada je tak ambik apa2 tapi susu meriah . Rezeki masing2 . Macam anak buah saya , setiap 2 jam kena pump . Doakan saya dapat fully bf anak ya 🤲🏻

minum air longan yg dlm kotak tu , mkn roti jagung gardinier , banyakkan minum air kosong , jgn stress & mkn je makanan apa yg awk suka jgn terlalu berpantang insyaAllah susu badan meriah xperlu keluar modal bnyk2 nk meriahkan susu

kdg ikut badan juga awak, ada setengah makanan yg kita makan boleh boost susu badan kita.. mcm saya kalau minum horlick, meriah sampai bengkak susu.. tapi kalau lobak ke apa tak sngt pun

sis g farmasi cakp nak beli pil tambah susu badan if dh rasa bengkak susu banyak sis stop makan ubat tu . inshaAllah meriah susu..

1t trước

Boleh tahu ke sis ubat tambah susu brand apa tu ? 🤭

Haritu minum mama choice susu pekat elok rasa pun sedap harga mampu milik, tp kena juga jaga makan, jgn stress, minum air byk.

1mo trước

Anak saya pun mcm ni asyik nk duduk dekat ja, makan pun sambil2 pgg anak tp jgn stress tau kalau air putih pulak try usahakan letak dlm botol supaya kita tau berapa banyak kita minum & memudahkan kita utk minum bila2 masa tak perlu banyak jalan ke dapur.

nufiya lactation jelly.

1mo trước

Ada yang kata ni bagus , harga keras sikit la .