Carseat & stroller baby

Hi mummy mummy. Boleh share tak carseat & stroller yg oke slmt utk bby & hrga pun xmhl sgt. Kalau ada yg skli carseat dgn stroller pun okay jgk & yg blh bby pakai smpai dia bsr. Kalau ada boleh share tau 🤟🏻🤍#SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Saya suggest awak walk in kedai baby. Lagi senang. Ada banyak pilihan dan awak boleh tengok sendiri spec dan budget yang awak nak. Nanti sales associates boleh guide cara nak pasang, stroller/carseat yang sesuai untuk lifestyle awak.