Kontraksi palsu

Mummy , macam mana rasa kontraksi palsu ? Saya first mom due date 23/11 . Perut sy sakit tapi taktau la tu kontraksi palsu ke apa . Bantu saya mommy 🥲 #firstmom #ingintahu #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

ms 1st mom 2b dlu, svd, false contraction or Braxton Hicks tu kejap2 je . rs kejang perut bape saat pastu stop lame lbih kurang sejam..then dtg lg...klo betol2 pny, sakit xleh bincang. mmg btol2 sakit spai urat2 peha trase sakit .. cant imagine😄 sakit ooo...pastu ms sakit tu, siap ckp xnk prgnant dh . sbb sakit 😆 tp tup2 prgnant lgi..🤭🤭

11mo trước

Oooo rasa macam kejang ye