Keguguran

Mummy kat sini siapa pernah mengalami keguguran..dan mcm mne ye dengan kandungan tu dicuci atau makan ubat utk turun darah? bape lama juga mummy yg bekerja dpt cuti mc sebab keguguran?

17 Các câu trả lời

Sy gugur 5w. Turun sdri. Tp doc bg cuti sehari je. Esok terus msk keje. Haha.

5y trước

Kesian nya... Kita dpt 3 hari je.. Tapi dok office asik berulang ke surau utk rest... 😅😅

Pnah gugur tp turun sdri.. Seminggu je doc bg mc.. Dah masuk keje..

ggur msa 7w..trun sndiri...n dpt mc 7hri..pantg cmbiasea

Sy bru blk dri hsptl..doc scan ckp rahim dh kosong.. Dh kuar hbs... Xde bg ubt..xde cuci..blk trus... Sempoi nyer lahai..😅

5y trước

Saya pun sama sis.. 7week jatuh sendiri kemarin.. Doc x cuci.. MC dapat 1 minggu. Harap2 kita cepat dapat rezeki balik

Sy penah gugur..msa tu kandungan bru 2bln..takcuci pun.sbb da kuar smua..sy tak bekerja msa tu so takyah mc la😀.pantang mcm biasa..mcm org beranak...

Gugur 12weeks complete miscarriage..biasanya kalo dah turun habis tak cuci kalo yg masi ada tinggl dlm mmg hospital akan cuci rahim...dpt mc seminggu dr hospital...lepas tu brpantang mcm org lepas bsalin jga..walaupn kerja lepas seminggu tak bole angkt berat2..

Gugur 12weeks. Turun sendiri. Mc 2 minggu.