barang bby gn ibu

mummy ii smua boleh share tk brg bby and brg ibu perlu beli?and brp kos smua beli tu? batter shope ke kedai? start beli brp months?

6 Các câu trả lời

2mo trước

tq sis hehe

sy hari tu nurse tnya,dh standby barang2 bby ke,sy kata blm lgi,mmg xde beli apa² lgi,sbb tnggu detail scan awal bulan 10 ni,pastu bru laa blh beli barang2 bby...hari tu scan doc kata x nmpk lelaki ke pmpuan,ank ptama dlu, sy lngsung x thu lelaki ke pmpuan,mmg dia x nk tnjuk...mengurut dgn bidan,bidan kata pmpuan..kita ni beli laa set tilam dia warna pink...sekali kluar bird²...nasib baju xde beli warna pink,set tilam jea beli warna pink

7h trước

sy scan bnyk kali sis,tp yg scan bulan 9 ni still x nmpk,bby x nk tnjuk..scan detail nnti harap2 blh thu laa girl ke boy,sy scan biasa jea dkt KK,yg scan detail nnti ni bt dekat hospital,doc bt scan detail untk kandungn 20weeks..

Masuk trimester ke 2 dh blh start beli sikit2…nk beli shopee or kedai terpulang dkt awk..kena pndai2 survey harga ..kalau pndai cri yg murah2..xlebih 1k kos semua

2mo trước

okay tq sis 1k termsuk bby cot ke

Kalau kedai brand OK baby tu murah

masuk trimester 2 boleh start beli sikit2

2mo trước

ok tq sis