7week takde maboj

Mummy ii dalam ni sape yg dr awl smpi 7week lebih takde rasa mabok ii kite geng ?? selera makan pun menjadi ii ?

2 Các câu trả lời

7weeks jugak.. n xpernah mabuk lg.. betul tu selera takleh byk bincang.. teringin macam2.. kalau dh teringin tuuuu selagi tk dpt makan, duk berkumpul ayaq liur dlm mulut 😂 tp yg teringin tu dpt jamah sikit pn jd la.. nasi tu yg penting kalau tknak perut masuk angin 🤣

5y trước

Nampak dh.. tp org kata muncit angin je 🤣 haritu p scan pn bby malu2 lg.. bru 2.3cm hehe

Sampai bersalin takde mabuk2 😁

5y trước

Wah alhamdulilah mmy .. So ni dlm pantang la ni ..