32w3d

Hi mummy. bila waktu sesuai untuk ibu pregnant packing barangan bersalin dan barangan baby? skg dah masuk 32week 3day pregnant .

4 Các câu trả lời

Skrg pun dah boleh start pcking da, kot2 terberanak awal. Hihi.. Plg lewat mggu 37 dah kne ready.. https://my.theasianparent.com/benda-wajib-ada-dalam-beg-sebelum-anda-ke-hospital-untuk-bersalin/

4y trước

7 bln

Hi dear.. Dah blh start prepare mser msuk trimester ke3.. Tkut baby kluar awal plak.. #TAPSupermoms

dah blh le start packing slow2

7 bulan