Keguguran krem perut

Hi mummy ada tak mummy keguguran krem kt perut lebih dari 2 hari tapi makin lama makin kurang sakitnya

2 Các câu trả lời

Saya masa keguguran sebelum ni memang sehari dua selepas dah cuci tu akan rasa cramp sakit macam senggugut tu. Bila pergi klinik doktor cakap normal sebab rahim nak mengecut balik. Masa keguguran tu doktor ade cucuk ubat kecut rahim. Kalau sis rasa tak selesa sis pergi klinik untuk check semula takut masih ada yang belum turun.

6mo trước

Saya sampai harini rasa sakit tapi darah mcm dh kurang turun tak mcm first day yang berketul pon takde dh tapi still sakit perut

klu belum keluar habis mmg cramp smpai la turun habis.

6mo trước

Ye ke sis terima kasih ye