Soalan dan pertanyaan

hi mummy . Ada sesiapa di sini perna mengalami darah keluar sangat terpaling sikit saat kehamilan 5bulan ?? saya dah second baby tapi first bby tk perna mengalami seperti ini .. adakah ia sangat berbahaya???? #Sharing_dong_Bund #ingintahu

4 Các câu trả lời

Sy pernah sis. masa kndungan 5 bulan kuar darah spotting yg teramatlah sikit. perut xsakit. end up keesokannya sy keguguran. Cepat2 pegi hosp. doc akan bagi ubat kuat rahim. jangan bertangguh lama2. Sy hritu doc kata klau awal dtg kemungkinan besar dpt selamatkan kandungan tp masa tu sy kuar spotting jm 9 pagi . lepas mghrib baru pegi hosp. terasa da contraction dia

Nak tahu sangat bahaya atau tak, apa jua pendarahan, jumpa doktor untuk pemeriksaan

Kalau berlaku pendarahan sikit@bnyk kne jmpe doc ye jgn tnya org di media sosial

Ssh nk ckp sis..doctor kena check keaddan sis..pergi jumpa doctor segera ya