Mummiesss sekaliann

Mummiesss sekaliann.Mummies buat apa ye kalau nak bertenaga selalu. Saya dah week 33 minggu. Sehari tu kuat lar berjalan sana sini n saya ada bt order sandwich.Kejap² siapkan inti.Kejap² potong sayur,sampai lar siap selagi ada order.. Esok tu terus sakit 1 badan.Lemah yakmat.?Cancel terus sapa yg amek order. 2 3 hari jugak lar nk okey. Nak cakap saya terlampau aktif just kerja ulang alik ke dapur je..Ke memang week akhir² ni memang macam tu? Tak boleh nak aktif sangat.

1 Trả lời

Saya amalkam air rebusan buah2an kering masa preggy twin..so far mmg sihat dan bertenaga😊

5y trước

baru lepas order buah² kering tu..tggu posmen dtg je ni..Letih sangat pun x syokk.Tak boleh nak buat apa.Baru jalan sikit dah mengah.😭😭 Harap ok lepas ni