suggest botol susu yg sesuai

hello mummies,ank sya brpa hri lgi nk msuk 6 bulan,sya naak baagi anak pkai botol susu,ssbb tak lama lgi nak masuk keerja ..ade tak botol susu yg sesuai untuk anak yg df dari lahir smpai lah skrng..#SeriusTanya

1 Trả lời

boleh cuba any botol slim neck dulu. mcm sy pkai botol pigeon slim neck tp puting tukar pupici slim neck. klau x okay baru try wide neck. tp botol pun mcm susu fm jgk. kena try n error. nk pkai botol susu ni bg susu bdn lg ke or bg fm plak or cmpur?

4mo trước

klau byi dh pndai insap botol mmng sya cmpur lh..dh besar lgi sya bgi fm shja