Barang Keperluan Newborn

Mummies yang bakal bersalin tu dah siap kemas barang newborn belum? Jangan lewat-lewatkan tau nanti ada pulak yang tercicir! Boleh rujuk senarai di bawah untuk checklist anda!

Barang Keperluan Newborn
26 Các câu trả lời

saya baby first bila boleh start beli mak saya kata 4 bulan dah boleh beli sikit sikit .sebab takutvtak larat

35w, baru nak siapkan barang². Baru beli beberapa barang kat shopee. Kebanyakkan recycle je yang ada.

Sy bru nk masuk 22weeks dah boleh buat persediaan ke,,tak terlalu awal..

5mo trước

setuju dengan puan @viee

saya 29w . brg ada yg belum beli😅 da lgkap baru kemas beg hehe

beli sikit² jer sbb baju ank pertama masuh sya simpann..

bln 2 ni nak prepared.. sbb edd bln 3

blum lagi awak 😃 , sy baru 21w .. ke dah boleh beli ?

5mo trước

okey baik.. terimakasih awak 😘

belum persiapan😂😂😂😂

belum lg. msuk 7 bln Bru cri

98% dah...29+-week