Ingin tahu

Mummies, time kita pregnant ni waktu bersama memang sakit ke? Saya terlalu sakit sampai tak boleh nk teruskan and takut nak bersama. Banyak kali cuba tapi tetap sakit. Tp perasaan nk bersama tu ada. Sampai husband pun takut nk bersama saya. #advicepls

2 Các câu trả lời

pakai lubricants and doggy style 🤭atau pusing2 la cari position yang kurang sakit ... suami kena slow2 ... dah selesa baru bersama mcm biasa .

sbb hormon kita turun naik. so usually lubs blh bantu kurangkan sikit rasa sakit tu. and foreplay kena extra.