BERI PENDAPAT : saya mengandung anak baru setahun 2 bulan.

Hi mummies , siapa dekat sini macam saya ? Anak baru 1 tahun da mengandung. Anak saya pulak susu badan sepenuhnya. Jadi anak saya perlu menyusu sampai bila dan ada cara tak macam mana pelan-pelahan nak beri dia susu botol ?

4 Các câu trả lời

kita sama sis.bila2 saja boleh kasih berhenti dia menyusu dari kita saja.tapi klu bagi saya.mula skrg sya bagi anak susu botol dah cuma.klu sya bagi dia 3oz tu kadang 2oz ja habis sbp dia baru belajr kan