Perut kembung, kerap sendawa

Hi Mummies semua, maaf nak tanya pendapat mummies. Sekarang saya dlm Trm1, perut kembung yg tersangat dan kerap sendawa. Boleh ke mummies kongsikan cara untuk kurangkan? Bantu saya mommy, nak minum/makan pun tak dapat sbb perut kembung trigger rasa nak muntah. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

Mungkin salah satu simptom pedih ulu hati. Elakkan pemakanan yg buat pedih ulu hati dan kerap bersenam sesuai kehamilan.