Kembung perut

Hello Mummies, Saya just nak tanya, boleh kah kita sapu minyak cap kapak atau minyak angin dekat perut sbb xselesa sangat perut asyik kembung.. saya pregnant 10 weeks

9 Các câu trả lời

Kalau boleh elakkan sapu apa2 minyak area perut o pinggan sbb kandungan masih baru & minyak tu cepat meresap bahaya nnt. Sabar byk2 sis. Ujian ibu hamil

Saya pun selalu kembung perut, tpi sya biarkn je sbb tak lama akan kentut jg😊. Takut letak apa² minyak angin, skrg da 20week.

Sy memula tu xtau letak jugak tp sbnrnya tak boleh sbb kita taktau kandungan minyak tu...lebih baik elakkan kata doc

Saya kembung prut slalu tahan je..sbb mak saya marah klau letak mnyak panas..

Sebaiknya jangan letak minyak panas di pinggang dan perut..

Better jgn letak minyak panas sis.. X elok untuk baby

boleh je sis.. saya selalu sapu fresh care bau limau

Sy letak minyak yu yi.

Boleh