minyak cap kapak

assalam mommies, boleh ke sapu minyak cap kapak diperut? saya perut kembung #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Wsalam.. jgn sapu apa2 minyak panas / minyak angin kat perut ye time pregnant, kesian baby tu nnt kepanasan dia dlm perut tu. Boleh try sapu kat belakang je, boleh keluar juga angin perut tu. Dan jgn suka bau minyak cap kapak ye sbb minyak tu tajam, risau baby sumbing.

1y trước

kalau bau minyak baby boleh ye sis? mcm minyak yuyi, minyak telon bayi dsb. boleh ye?

Ada buat research jugak pasal ni, memang tak boleh benda2 panas ni. Makan gaviscon je bila rasa kembung. ☺️

1y trước

baik terima kasih