hidung tersumbat ketika hamil beri kesan kepada kandungan tak?

Hi mummies, saya dh 16mingu lebih, dh 3 malam hidung saya tersumbat. Bermula dari hidung berair. Dh g klinik takde demam mungkin allergik. Macam mana nak hilang kan hidung tersumbat ni untuk wanita hamil? Adakah hidung tersumbat memberi kesan kepada kandungan? #firstmum

1 Trả lời

takde kesan ke kandungan. pergi farmasi utk ambil ubat legakan hidung tersumbat

4mo trước

Aah dh diorang beri nasal spray tu je ya g selamat untuk ibu mengandung. Sofar pakai sekali je hidung trs okay