Baby girl ke ?

Mummies pinjam mata jap hihi 😘 Nak tanya nampak girl kan? Sebab dia kepit je, penat sonographer tu goncang perut dia kepit je 🤣 tu pun bukak sikit katanya nampak burger sign. Skrg plan nak beli baju, semua kaler putih je senang 😂

Baby girl ke ?
12 Các câu trả lời

mak mertua sye ckp,kalau baby kepit je,dan suka menyorokkan dia punya gender,biasanya baby lelaki sbb anak2 mak mertua sye ad 8 org,suami ank no 2,semua ank2 lelaki dia semua sorok,detect mula2 pempuan tp keluar lelaki...yg ank perempuan dia pulak semua jenis tunjuk so mmg lahir2 perempuan...huhu

Sy since 17w saja2 scan baby nk tgk gender, burger sign je. Scan lebih 6x, n smua nk tgk gender smpai la usia kandungan 34w 5d, scan lg skali ttiba doctor ckp baby boy. Sy tgk sndiri mmg clear ball & bebird dia. Nasib bli baju pink 1 je. Lg sbulan InsyaAllah lahir, tgk nanti baby apa 😄

2y trước

semoga semuanya selamat sis & baby ❤️ hari nie 20days berpantang.

ni saya scan masa buat detail scan 18w mcmtu. nampak burger sign. before this ada buat jugak time perut 16w pun nampk burger sign. 23w haritu pun ada appointment doc pakar, pun nampak burger sign. harapnya betul laa 🤭 sbb dah beli bnyak pinky2 😝

2y trước

Jelas burger sign

Hi sis, kalau tak salah, macam ni babygirl. Saya baby boy, jantina dia memang nampak lain dari ni. Ini nampak macam burger ☺️ Tahniah siss.

2y trước

Kalau camni mmng boy kan?

Saya pun scan 17week nampak baby boy. Tapi tak pasti lagi hehehe nak double confirm lagi doc kata

mcm girl. huhu. sy pon mmg bli bju suma putih je. dh kluar confirm girl,terus cari baju kaler pink 🤭

Yup beli warna unisex je. Nnti baby dh lahir barulah shopping lagi

better beli baju warna yg sesuai lelaki perempuan je 🫣

2y trước

Betul tu kan. Taknak beli baju gegirl semua

bagi Sy nmpk mcm lelaki... nnti update ya .. 😊

2y trước

Nanti dah 30w keatas nk buat scan lagi. Nanti saya update 🤗

insya allah..baby girl tu sis

2y trước

Tq sis 🥰