Nak bertanya

Hi mommies semua, nak pinjam mata ibu2 jap hehe rasa ni mmg baby girl ker🤣 sy tanya doktor da . Doktor kata mmg girl sbbnya xnampak langsung penampakan pistol . Mula2 17week scan di KK doktor pun kata mcm girl sbb xde nampak pistol sbb nampak garis tp samar2 . Ni sy buat detail scan di swasta 21week . Doktor check tgk mmg dia tunjuk burger terus sbb ad garisan😂 tp tulakn pinjam mata ibuibu je🥰🥰first baby untuk sy juga . Terima kasih ibu ibu semua🥰 #ingintahu #firstbaby

Nak bertanya
6 Các câu trả lời

kalau ikut nmpk girl.. tp xthula tu.. sy buat 27w baby mmg tunjuk jelas.. girl jgk.. tp xthu la tu.. 🤣🤣🤣 kot2 kuar boy.. ahaha.. pkai baju pink laa

2y trước

amin3... sama2.. selamat hari raya... 🎉

sy dah 30w smpai skrg xtau jantina baby sy kepit xbg tgk 😢

2y trước

wah menarik sy pun smlm minum air yg sejuk..terus baby kangkangg🤣🤣

Haah nmpk girl tu, sbb takde nmpk pistol terjuntai kluar hihi🥰

2y trước

hehe yer kan .. thanks mommy🥰..

kalau 17w bole nampak jantina dah ye

2y trước

aah ye..ad org 15 week dpt baby gerak tapi halus je mcm jentik2 mcm tu dlm perutt..sy dpt rasa 16week tp slow n jarang..strt 19week mmg kuat n aktif baby mmg bole rasa penumbuk dia tu smpai kita terkejut😂 dia mcm ad org jentik perut kitaa . tu baby latu..sy perut nipis tu cpt rasa sis

Hamburger sign, 3 garis. Baby girl

girl

2y trước

thanks mommy 🥰