size botol susu

Mummies nk tny, anak sy umur 5bulan pkai botol susu tommee tippee size 5oz tu. dia minum ebm kt taska pun dlm 3oz je skali. lps 6 bulan kna tukar kn botol sbb sy pkai yg material pp. klu nk beli botol baru ptt sy beli yg sama size 5oz ke yg 9oz? ada keperluan ke utk nk yg size besar tu? so far skarang fully minum ebm. #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

anak sye pun gne tommee tippe.. sye tukar btol selang 3 bln.. baby gne yg 5 oz tu mse baby 3 bln je lps tu trus tukar yg 9oz.. ok jgak yg besar2 nie tp sbenanye xde la besar sgt sbb bntuk botol tommee tu kn jnis besar n pendek.. snang utk baby pegg..

7mo trước

tq.. btul2 anak sy pun mcm senang nk pegang botol tu.

ebm 3oz byk dh tu.. anak sy dr nb sampai sekarang 1½y pun dlm 2oz je kalau 3 tak habis pun.. kalau anak tak tambah susu takyah beli besar pun takpe

7mo trước

hehe murah sikit kan kecik

Ikut demand anak awak. Anak saya reaching 2 tahun. Masih lagi pakai size bottle 5oz sebab demand anak saya 3oz.

7mo trước

Sama-sama 😊