FIRST PREGNANCY

Hi mummies, ni kehamilan pertama saya. Last period 31 Jan 2021. Kalau ikut apps ni harini dah 5 weeks ++ . Saya nak tahu bila saya kena pergi scan dgn dr? Selalunya EDD dr bagi sama tak dgn apps?#bantusharing #pregnancy #advicepls

3 Các câu trả lời

Paling awal bleh dgr heartbeat mse 8w la..bleh je set app dgn kk dlu..edd mgkin akan bbeza ssket kalau ikut kndgan sye sminggu lambat dr asal..

kalau nak nmpk cantik dlm 8-9minggu dah nmpk baby..sy edd Dr scan dgn apps lari sehari je.

4y trước

alhamdulillah ,lepas bersalin anak pertama tu period ok,tiap bulan dtg..klau lmbt pn dlm 2 3 Hari mcmtu..

g scan nanti 8 weeks..due date scan akn lari sikit dari apps..dlm 3-4 hari dia lari