xdpat consume zincofer 😔

hi mummies,, nak tanya okay ka kalau tak ambik pun pil zincofer tu.. sbb bila ambik pil tu rasa x sedap badan, asyik pening.#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

xdpat consume zincofer 😔
16 Các câu trả lời

sy pon Doc tukarkan ubat kepada zincofer.. sy sama jgk klo mkn pening nk muntah sy mkn waktu mlm lps mkn terus tido tk berani ambik siang sbb pening loya

better amik maltofer pun ok . amik zincofer sbb nak jimat duit je hehe sbb free kat kk kan . klu tkboleh go boleh try supplement yang lain

Inform misi nanti dia bg ubat lain. Atau u blh pergi farmasi beli sendiri. Try iberet / maltofer / obimin

2y trước

terima kasih 😇

kalau tu amik maltofer perisa coklat sedap sikit nak berbanding dgn ubat lain .

Sama la..klu dah telan ubat ni mmg serba xkena dah..loya tekak X sedap perut

klau tk mkn hb akan rendah skian