Persiapan bersalin

Hi mummies! Nak tanya experience mummy yg pernah czer. Persiapan utk mummy dan baby mcmana ye? Ape yg perlu dibawa masa ke hospital? Saya risau kalau terbawa banyak atau tak cukup. First time mummy here 😊 Thank you! #1stimemom #pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

Klu czer usually akn duduk 3 hari di wad lps bsalin. So ibu bawa extra maternity pad & panties. Utk bby bawa extra pampers. Baju bby bawa dlm 6 pasang. Lain2 tu biasa la, buku pink, ic etc. Maaf nk tanya mmg dpt tahu bsalin czer ke?

2y trước

Oh okey faham. So nnt baju+kain ibu bwk sepasang shj utk discharge. Stokin, toiletries, minyak angin (utk sapu dkt kaki) ikut awk.