Hi mummy mummy 😍

I nak tahu experience mummy yang pernah bersalin di Hospital Salam Senawang. Siapa pernah bersalin kat situ? And berapa mummy habiskan bajet kat situ for normal deliver ? First baby and next week baru nak buat appointment for bersalin hehe

2 Các câu trả lời

cer puan try col hsptl salam dan tnye .nti mereka akn bgtw brp casnya serta brp kena byr tuk booking bersalin d sana😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya..aamiin

mcm mne puan..ok tak layanan staff mse appoinment.. sye pon tgah survey utk bersalin bln 10 ni