NSFW

Hi mummies. Kalau nak post apa2, boleh tak ada common sense sikit. Tak perlu rasanya nak post darah spotting ke, keputihan,panty liner . Benda-benda macam tu nak tunjuk dekat Dr sesuai la. App ni semua orang boleh tengok. Kita yang tengok pun malu. Geli pun ye jugak??

7 Các câu trả lời

Ya Allah, setuju sangat3!!! Pagi2 cek apps nak tgk info skali scroll2 keluar gambar darah la, keputihan la... yg tak tahan tu keluar gambar najis baby yg haiihhhh meloyakan!!! Terus tutup apps, takde mood dah nak tgk lg 😒 taktau dah nak ckp mcm mana lagi...better admin upgrade apps ni keluar kan popup reminder utk NSFW kalau nak post gambar atau video... sebab ramai sgt tak tahu fungsi menatang tu 😔

Ya Allah sy setuju betul dengan awak. Tunjuk baby bump lah, darah2 kat pad lah. Nasib baik dia tak tunjuk kemaluan dia yg temgah berdarah tu. Memang betul, sini memang tak sesuai langsung nak dapatkan jawapan. Nak detail g klinik jumpe doktor bawak lah segala pad2 tu. Kalau setakat bercerita tampe tunjuk pad pun org faham dah . Adoi

5y trước

Tulah.. kita tengah mual, makin mual kita😂

Saya pernah komen gambar yg x disensor.tahi baby mse tue..malah mommies2 kritik saya balik ckp x penah tengok keee....kite dikecam nyerrr...kite bukan jijik pon tgk..mslhnyer bru lepas makan scroll nmpk mcm tue ape rase!!!!!!

Tau x pe...dh la makin ramai lelaki pun pkai apps ni...better sorok2 je lah... X pun bertapis sikit

Setuju..bukan nya perempuan je yg pakai apps ni..lelaki pon ada pakai jugak

Saya pun tak suka tengok

Ya👍🏻