Tanda pregnant

Hi mummies. Apa tanda paling awal mummies rasa macam pregnant? Macam waktu baru 2-3 weeks sebelum UPT +ve. Share la hihi kita tengah nervous nak test hujung minggu ni #ingintahu

11 Các câu trả lời

Msa minggu awal mcm Tu..memang akan rasa mcm nak period..perut cramp..breast sakit..tegang..bdn lemah..asyik nak tdur..tp bila period tak kunjung tiba.. craving pun craving makanan yg mcm mkanan pms biasa kita ngidam Tu...X ada ketara langsung mcm rsa pregnant..tup² bila period tak datang...lpas sminggu ke dua mnggu..bru berani nak cek upt...

Migraine sampai muntah2, badan penat dn lesu, perut cramp, brest sakit keluar mcm air susu. Cek punya cek naik 2 line, pastu kira punya kira dah 5w+ old hihi

2-3w sebelum positive baru nak berlaku persenyawaan kot jadi simptom dia mcm pms jekk 😂

Rasa perut cramp macam nak period. Breast rasa sakit jugak. Asyik nak tidur😂

2y trước

sama la pale pening sgt n bile malam je badan rase panas tapi xdemam pon

Rasa sakit bahagian breast,sakit pinggang lewat period 6 Hari cek Naik double line🥰

keputihan banyak lendir yg tebal mcm melekit kadang warna putih or putih kekuningan

2y trước

saya tahu masa baru 3 weeks+ pregnant bc you know your body better than anyone else

Rasa mual2, perut xselesa pening kepala, letih sepanjang hari

badan cepat penat rasa nk berehat tidur awal je

saya ada spotting darah after 2 weeks period.

tiba² rasa tak ada selera makan