Jantina bayi

Hi mummies, agak2 yg ni gender apa ya? Buat growth scan 16weeks tiba2 ternampak ni. Hehe tapi Sonographer tak berapa sure😂

Jantina bayi
13 Các câu trả lời

boboy tu... nmpk pisball 😂 sy pn boboy.. sekali tgk insyallah dh tahu... nk tepat lg 20week keatas scan lg... mybe masa tu jelas terus.. siap terpacak 😂🤣

Boboy kot sbb baby sy camni gak ada benda mencanak masa scan 😅

2y trước

Ok sis tq❤️ 18w nnti saya scan lagi sekali. Harap2 boleh nampak jelas😂

macam boy sebab bahagian bawah tu bulat 🤭

2y trước

Saya pun rasa bawah tu mcm ball dia😂 Kalau betul boy alhamdulillah😆 cuma takut benda lain yg terselit tengah2 tuu sebab dapat tengok kejap je😆😆

hehe comel je.. nampak mcm lelaki sis

Mcm boy je, tu mcm ball dia je 😅

2y trước

Sama mcm saya sis, scan masa 16w xjelas sbb baby aktif, next week repeat scan, harap behave sikitla babynya 😂

Mcm boy jugak 🤭

2y trước

Kalau betul boy alhamdulillah😆 tapi kalau girl pun bersyukur juga. Hehe next week sono suggest scan lagi sekali untuk confirmkan😁

boy mcm saya punya baby hahaha

mcm boy..hihi..

2y trước

Tu la, saya pun rasa mcm boy😆 tapi taknak mengharap sangat sebab Sonographer kata still awal lagi 16weeks😂

doctor tk bgtau ke 😅

2y trước

ohh i see. doctor kata kalau lelaki mmg senang nk nmpk awal. kalau ragu2 tunggu 20w keatas nnt buat detail scan. time tu dh jelas nmpk dh.