Atasi rasa malas sepanjang kehamilan

Hi mummies, ada idea x mcmna nak lawan rasa malas n keletihan bpjgn serta mengantuk? Dulu 1st pregnancy rajin je tulang ni. Kl ni bbeza sungguh, rasa malas tu dah xblh dbawa bincang. Nk masak pun malas sis. Nasib ada husben yg mmahami #advicepls #bantusharing #mommybuntu #2ndbaby

2 Các câu trả lời

Sy layankan ja malas sy😂. Dri awal mengandung sy sangat pemalas. Baring terus. Mkn pn sambil baring 😂. Tambah2 pkp. Bdr. Tidur terus. Masuk 7 bulan bru rasa ok sikit. Jln sna sini. Blik kerja pn terus berkebun. Sampai kaki bengkak