Adakah salah satu alahan ? Ape perlu buat ?

Mulanya start gatal mlm tadi. Tp tngok tade ape pon. Ptg nie baru start nmpk naik bintat n gatal satu badan. Mcm gegate dah. Prgi klinik doc akan buat ape ya ? Tak tahan gatal. Bole effect baby ke ? Saya preggy 9w. #pleasehelp #ingintahu #firstmom Edit : bintat tu makin lama makin kembang makin kembang

Adakah salah satu alahan ? Ape perlu buat ?
1 Trả lời

awak mandi air kotor ...

8mo trước

tak . air ok je. kalau air Kotor kemungkinan yg lain akan kene jgk sikit sbb family saya ada yg kulit sensitif.