Assalam nk tnya mcm mana nk hilangkan rasa mual yg teruk yer?

Mual Teruk Sangat

1 Trả lời

Waalaikumsalam.. tk ada cara sis.. mmg kena laa hadap.. enjoy ur prgnancy.. Mindset kne "aku kuat!" .. mcm tu laa.. 🤭.. mungkin bole cuba minum air masam2 mcm sunquick.. makan mangga.. otherwise minyak kapak/vicks/yuyi cap limau sapu dkt dada.. depends pd sis laa.. sis je thu diri sis mcm mna.. Moga segalanya dipermudahkan.. Aamin

4y trước

😭😭😭 saya pregnancy yg ke 5 ni. . .sblm2 ni x teruk sgt rasanyaa. . .kali ni teruk plakk rasa cm xley nk hadap plak. . .mungkin faktor umur juga kot. . Tq yer 😘