Baby no 2

Assalamualaikum, hi saya nak tnya kalau ibu ibu hamil mual teruk apa yang anda lakukan, firts baby saya x de rasa mual teruk sangat tapi baby kedua ni rasa mual sangt teruk.. dah ikut pertua dekat Google tapi rasa sama je ..😭help me ples😭#bantusharing #ingintahu #seriusnanya #jangandibully #pregnancy

2 Các câu trả lời

saya bawak tydo aje..Kalau xtydo memang memanjang laa muntahny kadang sampai lembik badan n da xad benda nak dimuntahkan..Semoga dipermudahkan ye

btl sis..baby no 2 alahan teruk..layankan jer