Mual & pening kepala

Mual masih ada. Bila makan je auto muntah. Nasi masih tak boleh nak makan. Selera hilang dari awal kehamilan. Setiap hari pening kepala. Letih macam ni 😢😭 badan lemah je. Macam dah terlebih rehat. Cuba nak aktif buat kerja tapi tak sampai berapa minit rasa melayang kepala 😭😭 ##pleasehelp

Mual & pening kepala
15 Các câu trả lời

Taktahu la sis tapi bab makan time first trim nie saya try and error je banyak 😂 saya cuba makan, if tak boleh mmg saya tak ambil dah. Contoh saya teringin mee sup, makan sesuap muntah. Ok enough. Akhirnya saya jumpa jalan penyelesaian. Makan ikut apa suami makan/order 😂😂😂😂😂 selesai masalah muntah saya hahaha aneh tapi berjaya.