Mual & pening kepala

Mual masih ada. Bila makan je auto muntah. Nasi masih tak boleh nak makan. Selera hilang dari awal kehamilan. Setiap hari pening kepala. Letih macam ni 😢😭 badan lemah je. Macam dah terlebih rehat. Cuba nak aktif buat kerja tapi tak sampai berapa minit rasa melayang kepala 😭😭 ##pleasehelp

Mual & pening kepala
15 Các câu trả lời

Amalan petua Ustaz Kazim Elias, sekiranya sis beragama islam, cuba amalkan surah yasin ayat ke86. Berhenti pada bacaan ‘kun’ dan niatkan dalam hati utk kesihatan diri dan bayi lepas tu sambung baca sampai habis. Amalkan selalu