untuk mσmmч2

mσmmч2 чαng αdα вαвч 11 вulαn ,, mαcαm mαnα nαk nαk вαgí αnαk αdα ѕєlєrα mαkαn чєrr?? dαh mαcαm2 mαѕαk tαpí ѕtíll kurαng mαkαn . #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Cuba hidangkan makanan tu dalam bentuk yg menarik .. contohnya nasi tekap dalam bekas bunny dll .. boleh try search dkt shopee ataupun mommy boleh search kt TikTok ' bekal Umar ' (kalau xsilap) ..good luck mommy ✨🌹

2y trước

tαk kírα lαh nαѕí mαѕαk αpα2 kαn ?? tq mαmmч вαgí cαdαngαn чg вαík 🤍

ha'a betul ..tapi kalau macam sy ank dedua eczema ,mmg elak dari letak seafood + bilis dll ..