pinjam mata mommy ii semua sekejap

mse 5bulan pergi scan 2kali nmpk pistol ni 7bulan 6hari scan nampak gegirls🥺 tapi doc xconfirm lagi doc sruh pergi scan semula . siapa macam saya dh beli baju boiboy dh😭

pinjam mata mommy ii semua sekejap
7 Các câu trả lời

Sama macam saya 2kali scan nmpk pistol, last scan 28minggu nmpk burger, doktor kata klo scan girl mmng kemungkinan akan kluar boy, so better beli yg unisex

10mo trước

uuuw takut berharap 😩

sayaaa..scan 3kali boy 2kali girl..yg terbaru scan masa 28w doc cakap nampak bulat je. dia pun takpasti boy ke girl. hmmm

10mo trước

tuu laa kan . sma dngn kita bby suka buat suprise

Saya scan nampak boy pun beli je unisex. Kot tetiba kuar gegel kan hahaa

Baby girl sebab anak saya dua org girl. Mmg garis macam tu scan.

10mo trước

tuu laaa baju dh beli dh berharap boiboiy harap ii boy laaa..

sis beruntung dh nmpk..sy dh 29w blom nmpk agii..bby xnk tunjuk😭

10mo trước

xpe ii awl lgi.. kne rajin pujuk bby mse scan. sy pom xtahu yg mne satu ni tkut kne scam dngn bby🤭

Saya tengok baby girl . sebab anak saya pun mcm ni juga

10mo trước

ary ni scan nmpk boy pulak wak🥹

girl ni burger sign..sama macam sy scan..tahniah puan

10mo trước

terima ksih tapi ary ni try prgi scan balik tunjuk lain pulakk