leaking 4day

Mrah² nurse n dktr bila tw leaking dh 4hari baru nk bgtw? Ptg masuk labour room, kena ubat paksa brsalin...07.01.2020 11.54mlm kluar jgk hero ibu ni..? stgah jam meneran psai nafas pndek, jenuh kluar masuk baby pn? Alhamdulillah syukur semua selamat ? semoga ibu² semua jgk dipermudahkan ketika brsalin nnti... Aminnn....

leaking 4day
15 Các câu trả lời

Sy after seluk subuh cek laluan tp laluan masih tak buka banyak , doct suruh balik . Keesokkan harinya nak bersiap2 checkup macam biasa eh air ketuban pecah kt rumah . Laki bini kelam kabut sebab tak ada pengalaman air ketuban pecah kat rumah . Sampai hospital cek laluan lagi masih sama cm subuh nya tp disebabkan risau kena kuman doct tolak ke labour room . Pukul 12 dah selamat bersalin tak tunggu lama sebab duk pujuk baby keluar cepat hihi

5y trước

Haah mudah sangat , lagipun banyak bercakap pujuk bby . Sampaikan contraction tak rasa sakit haha . Sebab guna kuasa mind set . Sakit contraction dari skala 1-10 sy banyak pilih 4@5 je .

Terkejut saya baca licking (jilat).. 😊 Bila baca habis leaking (bocor) rupanya.. Alhamdulillah dah selamat puan lahirkan. Tahniah ya...

5y trước

😘😘😘

Tahniah sis btw mcm mna nk tau leaking ke tak ea😅sye coming soon skrng da 36 nk msuk 37w

5y trước

Terima kasih sis😊 kalau sy.. Dy turun mcm air kecing yg xlawas tu.. Tp sikit je.. Xbyk.. Dan tak brbau.. Tambah kalau yg ada gbs, cpt² la p hspital terus.. Takot jangkitan at anak...

Alhamdulillahhh ,syukur selamat dua2 nya pun .selamat berpantang sis

5y trước

Terima kasih sis 😄

Alhamdulillah. Tahniah mama. Adik soleh, jgn noty2. Hehe

5y trước

Terima kasih sis😊 aminn moga jadi ank yg soleh..😀

Alhamdullilah... tahniah.. n selamat berpantang...

5y trước

Alhamdulillah terima kasih sis...😊

Amin... Tahniah kak selamat berpantang...

5y trước

Sama²😊

Tahniah. Bersalin masa berapa minggu tu?

5y trước

Terima kasih.. 38week 6day..

tahniah..slmt berpantang ye😊

5y trước

Terima kasih sis. 😊

Tahniah .. selamat berpantang

5y trước

Terima kasih sis 😉