11 weeks 2 days

Hi mothers, just nak share. Pernah tak ibu ibu or new mom ada doubt semasa pregnant ni? Saya kadang2 jadi terfikir + extra risau apa yg jadi dlm rahim saya. Baby okay ke baby sihat ke. Jantung baby masih berdegup ke. Byk article sy baca, pregnant mom takda bleeding takda sakit, tahu2 jantung baby dh takda. Takkan saya nak pegi scan hari2 just to make sure everything okay kan. Kalau boleh mmg tau nak scan hari2 biar lega hari ni. Sy pun pernah miscarriage dlu. Lahilah mcm2 perasaan dtg. Lagi2 bila sy ni kurang ada alahan sgt. Mulut rasa pahit + bau sensitif je. Bila ada hari sy tak perasan yg sy xde alahan terus start risau. Esok dtg balik lah alahan tu. Haha takut ni sekadar mainan perasaan je. Hmm terima kasih kerana sudi membaca.

11 Các câu trả lời

saya pun MCM tu jugak tapi kita sama2 doa semoga kandungan dan anak sihat....